Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.photopuzzle.gr συνεργάζεται με την εταιρία CardLink και μέσω της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ ολοκληρώνεται η υπηρεσία πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Αποδεκτές είναι όλες οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες τύπου Maestro, Mastercard, Visa American Express, Diners.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “ΠΕΙΡΑΙΩΣ  e-Commerce” της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

CARDS

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.photopuzzle.gr συνεργάζεται με την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ Bank για την υπηρεσία πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Εξοφλείστε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον εξής λογαριασμό:

ΜΠΟΝΤΙΚΟΥΛΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ      GR76 0172 6190 0056 1903 9387 431      PIRBGRAA

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να πληρώσετε με κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό θα πρέπει να ακολουθήσετε την αντίστοιχη επιλογή στην συμπλήρωση της παραγγελίας σας και ακολούθως να καταθέσετε το ακριβές ποσό στον παραπάνω λογαριασμό. Επίσης, για να επισπεύσετε την αποστολή της παραγγελίας σας φροντίστε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο info@regel.gr.

Προσοχή: Κατάθεση ποσού από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα πέρα από τις αναφερόμενες πιο πάνω συνεπάγεται και έξοδα συναλλαγής, τα οποία και θα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον αγοραστή. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις ο αγοραστής οφείλει να επιλέξει την πλήρη επιβάρυνση του με τα έξοδα τόσο της δικής του τράπεζας όσο και τα οποιαδήποτε άλλα

Μετάβαση στο περιεχόμενο